Met welk probleem kunnen we u helpen?

Arbeidsrecht voor de werkgever

Ontslagen, niet-functionerende medewerkers, reorganisaties, vaststellingsovereenkomsten, dossieropbouw: allemaal zaken die horen bij arbeidsrecht voor de werkgever. Kop Advocaten is er voor u in iedere fase. Ons hart ligt bij het mkb. Ook familiebedrijven staan we regelmatig bij. Onze tarieven zijn laagdrempelig en passen bij deze doelgroep. Het treffen van een goede regeling staat bij Kop Advocaten altijd voorop.

Duurzame relatie

Met werkgevers bouwen we graag een duurzame relatie op, aangezien u waarschijnlijk vaker behoefte heeft aan onze diensten. We sparren veel met onze cliënten en delen onze kennis met plezier. Dat doen we bijvoorbeeld door het geven van lezingen of presentaties.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht voor de werkgever? Bekijk ook onze blog.

Staat uw probleem er niet bij?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies.

“Na een ontslagaanzegging, zocht ik juridische ondersteuning. Ik had als directeur van de ene op de andere dag een arbeidsconflict. Kop Advocaten was het derde kantoor waarmee ik samenwerking zocht. Met twee andere kantoren was de door mij gezochte samenwerking niet echt van de grond gekomen. Terugkijkend kan ik goed duiden waarom dit met Kop Advocaten, in mijn geval met Maida en Roel, wel lukte. Bij een arbeidsconflict speelt en gebeurt er veel gelijktijdig. Naast juridisch inhoudelijke zaken, die om professionaliteit en, in mijn geval ook creativiteit vroeg, speelt oprecht inlevingsvermogen en persoonlijke (ver)binding een belangrijke rol. De optelsom van deze aspecten maakt dat er vertrouwen ontstaat. Kop Advocaten leverde dit allemaal en deed dit op een heel natuurlijke en originele wijze.”