Met welk probleem kunnen we u helpen?

De rechten en plichten van de werknemer

Als werknemer met een arbeidsovereenkomst heeft u bepaalde rechten en plichten. Bent u (op staande voet) ontslagen of is uw werkgever van plan om u te ontslaan? Als arbeidsrecht advocaat Nijmegen kan Kop Advocaten u adviseren over de gevolgen van uw ontslag en waar u aan moet denken. Ook bij zaken als arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, vaststellingsovereenkomsten, contracten en non-activiteit helpen wij u graag met een helder advies en concrete acties. We zijn goed bereikbaar, zelfs via Whatsapp.

Mediation

Kop Advocaten gelooft sterk in de kracht van mediation. We hebben hier veel ervaring mee en het heeft vaak een zeer positief effect. We bemiddelen tussen werkgever en werknemer, zodat we wellicht de gang naar de rechter kunnen voorkomen. Mocht mediation niet werken, dan kunnen we andere middelen inzetten.

Wilt u op de hoogte blijven van uw rechten en plichten als werknemer? Bekijk ook onze blog.

Staat uw probleem er niet bij?

Wij kunnen u altijd helpen en staan overal voor open…

“Roel was mijn advocaat bij de totstandkoming van een beëindigingsovereenkomst. Naast zijn deskundigheid en enorme commitment aan de zaak zelf is het heel plezierig met hem samen werken. Zowel zijn zakelijke als zijn persoonlijke benadering maken een arbeidsconflict verdraagzamer.”